Header imageHeader image
Header image
   
      
   
   
 
Kerti parti
 
 
Image 1
 
   

 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

 


Kerti parti a Béke suliban

Header image

2017. május 26-án pénteken rendeztük meg a szülők-nevelők-gyerekek Békés kerti partiját. 

Már kora délután beizzították a kondérjaikat a Békés kukták. A szülők közül Gaál Péter apuka vállalt egy 70 személyes keménylebbencs bográcsost. A pedagógusok közül Szilvi néni paprikás krumplit, Zsolti bácsi pedig babgulyást készített. Jó volt nézni, ahogy a kedves szülők és pedagógusok sürögtek-forogtak a főszakácsaink körül. Ki a zöldségek előkészítésében, ki a krumpli pucolásban jeleskedett, de mindenki igazán jól érezte magát.

A következő képen Zsuzsa néni a titkárságról, okítja a "csuda csipetke" elkészítését iskolánk vezetőjének Ági néninek és Tázikáknak a volt diákunknak. Csipet-Csapat

Header image

Header image
Header image
Header image
Header image
Header image

 

Header image

Természetesen a szülők rengeteg finomságot hoztak a partira. Sütiket, pogácsát, s mindenféle tortákat. Az italok is jól estek ezen a meleg tavaszi napon.

A közös program egy remek fitnesz bemelegítéssel kezdődött, melyet Kriszti néni és a Békés sportos lányok mutattak az aktív közönségnek.

Ezután kezdődött a várva várt sorverseny, ahol szülők tanárok és gyerekek alkottak egy-egy csapatot. A testnevelők Ildi néni, Kati néni és Kriszti néni igencsak furfangos feladatokkal lepték meg a játékos kedvű résztvevőket.

Header image

Header image

A nap folyamán volt még többfordulós labdarúgó torna, röplabda mérkőzés, tollasozás, s végül az esti órákban "nosztalgia disco" a bogrács körül.

...de legjobb a vidám beszélgetés, nevetés és a kedves társaság volt!

Jövőre ugyanitt, ugyanekkor!

 

Header image

Header image

 

 

 

 
  Header image Header image Header image